Το Cialis (ή αντιστοίχως Σίαλις) συγκροτεί ένα από τα περιζήτητα φάρμακα παγκοσμίως για την αντιπάλευση της στυτικής δυσλειτουργίας. Εσωκλείει την ουσία ταδαλαφίλη, η οποία έχει αποδειχθεί απρόσμενα χρήσιμη σε σχέση με την ανόρθωση του ηθικού και την αναδιαμόρφωση του ερωτικού σκηνικού. Άκριτη παραφιλολογία έχει δημιουργηθεί για τις ιδιότητες του φαρμάκου και υφέρπουν σχόλια για τους περιορισμούς του. Καθώς πρόκειται για σκεύασμα που υποβοηθά την επαφή, είναι εύλογες οι απορίες αν καλώς καταναλώνεται στα πλαίσια ενός ραντεβού. Στις συναντήσεις που διοργανώνονται ύστερα από συνεννόηση για ψυχαγωγία είναι αναμενόμενο οι παρευρισκόμενοι να πιουν. Δεν κρατά κανείς συνδαιτημόνας λογαριασμό για τα ποτά που παραγγέλνονται. Θα επιδράσει λοιπόν αρνητικά το Σίαλις ή όχι εν μέσω υπερβολών;

Σίαλις και αλκοόλ: Συνδυάζονται τελικά αυτές οι δύο ουσίες;

Διερωτάται κανείς αναφορικά με την ταυτόχρονη κατανάλωση Σίαλις και αλκοόλ; Η απόκριση δεν είναι ευθεία και δεν καλύπτει άπαντα τα εγκύπτοντα θέματα. Αρκετοί παράγοντες πρέπει να συμπεριληφθούν στην αξιολόγηση, προτού εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το αν είναι ΟΚ να πιει και να πάρει το χάπι του αμέσως. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με πράγματα που προαπαιτείται να λάβετε υπόψη σας:

 •     Πόσο αλκοόλ έχετε καταναλώσει και σε πόσο χρονικό διάστημα;
 •     Ποια είναι η ενιαία φυσική σας κατάσταση;
 •     Αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας;
 •     Πώς νιώθετε αυτή την στιγμή;
 •     Τι ποσότητα Σιάλις σχεδιάζετε να υιοθετήσετε;
 •     Είχατε ποτέ κάποια δυσάρεστη παρενέργεια με το συγκεκριμένο φάρμακο;

Σαφώς και αν βιώσετε σύγχυση, ας μην τολμήσετε να πειραματιστείτε με το combo που σας δελεάζει. Προτιμότερο είναι να συμβιβαστείτε με μια πιο συντηρητική έξοδο και να παραγγείλετε χυμό, virgin cocktail ή ακόμη και ανθρακούχο νερό. Εκτός όμως από ευχολόγια, δέον είναι να ειπωθεί μια μεστή στάση που κατηγορηματικά επιλύει παραπλήσιες διαμάχες. Ιδανικότερα απευθυνθείτε στο γιατρό που σας παρακολουθεί, δεχόμενοι σαφείς συμβουλές βάσει του ιστορικού σας.

Παρενέργειες Σίαλις και πότε να απευθυνθώ στα επείγοντα

Αν αναρωτιέστε ποιες είναι οι παρενέργειες Σίαλις και αν αξίζει τελικώς να ρισκάρετε, επιβάλλεται να έχετε στο νου σας ότι κυμαίνονται από ελαφριάς μορφής έως και ανυπέρθετα περίπλοκες. Η σκοτεινότερη μακράν παρενέργεια έγκειται στην ανισορροπία που ξεπροβάλλει σε σύνδεση με την αρτηριακή πίεση του ατόμου που μπλέκει τις δύο ουσίες. Είναι πιθανόν να μην συμβεί κάθε φορά το επακόλουθο που απεύχεστε να τελεστεί. Ωστόσο, ενδέχεται να πέσει η πίεση των αρτηριών ανησυχητικά.

Προχωρώντας, ίσως κληθείτε κατόπιν να αντιδράσετε σε ανταπόκριση των εξής παρενεργειών:

 •     Πονοκέφαλος 
 •     Ζαλάδα – ίλιγγοι
 •     Αποπροσανατολισμός & σύγχυση
 •     Αδυναμία λήψης αποφάσεων
 •     Ναυτία
 •     Μυϊκοί πόνοι
 •     Καούρα και δυσπεψία
 •     Βήχας
 •     Ακανόνιστοι καρδιακοί παλμοί
 •     Έντονη εφίδρωση
 •     Διάρροια – έμετος
 •     Θολή όραση και προβλήματα στην ακοή

Όπως καθίσταται κατανοητό, αυτή η ευρεία γκάμα συμπτωμάτων δεν εμπεριέχει μονάχα όσα οδηγούν σε ριπές κατά της ολικής ευημερίας σας. Κάποια φανερώνονται σε ήπια παρουσία, υποχωρώντας σε ελάχιστες ώρες. Αντιμετωπίζοντας κάποιο τουλάχιστον από τα παραπάνω, αναζητήστε γαλήνη και μην παραλείψετε να αξιολογείτε την πρόοδό σας ανά τακτές περιόδους. Δεν φαίνεται ότι υποχωρούν τα συμπτώματα; Τότε οδηγηθείτε γρήγορα στα επείγοντα προς αποφυγήν ΜΕΘ. Εκεί θα προβούν κατευθείαν στις απαραίτητες εξετάσεις, έτσι ώστε να αποφύγετε τυχόν παρεπόμενα σοβαρότερα με την υγεία σας.  (Κάντε κλικ για επίσκεψη dynatoarseniko.com)

Είναι συνετό να αποσαφηνιστεί η λεπτομερής ποσότητα αλκοόλ που προτίθεστε να καταναλώσετε πριν την συνουσία. Ακόμη και αν δεν αντιμετωπίζατε προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας τα προηγούμενα χρόνια, θα ήσασταν παράλογοι φροντίζοντας να καταναλωθεί υπερβολικό αλκοόλ. Τέτοιες πράξεις αποφαίνονται ως σαμποτάζ στην προσπάθειά σας να διαπρέψετε σεξουαλικά.

Ένα ή δύο ποτηράκια κρασί ή μετροπαθής ποσότητα από δροσιστικά φρουτώδη κοκτέιλ δεν πρόκειται να χαλάσει την συνταγή. Ούτε θα προκαλέσει έναν ανεμοστρόβιλο προβλημάτων στην μετέπειτα συνεύρεσή σας. Αρκεί να αποφύγετε τις ακρότητες και να διατηρήσετε την μετριοπάθειά σας για το αποτέλεσμα που θα σας κάνει υπερήφανους. Αποφύγετε την κατάποση χυμού γκρέιπφρουτ για τους ίδιους λόγους όπως το αλκοόλ.

Η κατάλληλη δοσολογία Σίαλις για εσάς

Ποια είναι άραγε η ενδεδειγμένη δοσολογία Σίαλις για εσάς, σύμφωνα με την ηλικία, το βάρος και το ύψος, το ιστορικό αλλά και τις επιδόσεις σας; Ως στάνταρ έχει αξιολογηθεί το ορόσημο των 10 mg για ασφαλή κατανάλωση με επιθυμητά αποτελέσματα και δίχως να διακινδυνεύετε. Ενδείκνυται η χορήγηση 20 mg αποσπασματικά και προϋποθέτοντας αναλυτικότερη επιμέρους αξιολόγηση. Απαρέγκλιτα πρέπει να τηρείται η μη προσθήκη περισσότερων χαπιών σε ημερήσια βάση. Θα ήτο καταστροφικό και συνεπώς συνίσταται να ανακαλύψετε την χρυσή τομή, με σκοπό να λαμβάνετε μόνο όσο χρειάζεστε για μια εντυπωσιακή στύση διαρκείας.

Ταδαλαφίλη παρενέργειες: Πρέπει να ανησυχήσω;

Αναφέρθηκαν στην απαρχή οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν όταν συνδυάζεται αλκοόλ με Σίαλις. Η ενεργή ουσία ταδαλαφίλη παρενέργειες έχει φυσικά, αλλά μόνο όταν χρησιμοποιείται απερίσκεπτα. Πιο συγκεκριμένα, η χρήση τέτοιων σκευασμάτων καλό είναι να γίνεται προσεκτικά και με σύνεση. Δε γίνεται να καταναλώνετε φάρμακα για την αποκατάσταση προβλημάτων στύσης, ενώ όλες σας οι πράξεις υπονομεύουν την ίδια την στύση. Ως εκ τούτου, αυτό που πρέπει να διευθετηθεί είναι η προσωπική σας στάση απέναντι στη φαρμακευτική αγωγή που σας προσφέρεται. Μην παρασύρεστε σε αλόγιστες καταχρήσεις γιατί θα προκληθεί ένα ντόμινο με απρόβλεπτα συνεπακόλουθα. Υπό προϋποθέσεις, είναι σίγουρο πως θα σας χαρίσει εκπληκτικές εμπειρίες και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ενδεχόμενα προβλήματα που σας κρατούσαν πίσω. Αρκεί όμως να φέρεστε υπεύθυνα.